Az összkomforton túl - Mozgással a testi-lelki jóllétért

Az összkomforton túl - Mozgással a testi-lelki jóllétért

Menczel Zsuzsa

Az összkomforton túl - Mozgással a testi-lelki jóllétért

Kiadó: Joshua Könyvek
Megjelenés: 2020.09.10
ISBN: 978-615-5730-62-7
Méret: 135 × 195
Kötés: kartonált

Ár: 2 900 Ft


Készen állsz a változásra? – A Decathlon támogatja!

„Miközben írtam a könyvem, azt vettem észre, hogy olyan jó ötleteket tudok adni másoknak, akár magam is megfogadhatnám őket. Persze eddig is edzettem, de eléggé összevissza volt a dolog. Az is motivált, hogy beneveztem egy középtávú akadályfutó versenyre, így egy célhoz tudtam tervezni az életemet. A felkészülésben számomra fontosak ezek a szakaszok, célok. Ugyanakkor jó úgy is edzeni, hogy nincs előttem közelgő verseny, és illeszkedik az aktuális szükségleteimhez. Egy időben elegem lett a versenyekből, az egysíkú sportolásból, ezért mozgásformát és célt is váltottam. Az volt a jó, hogy csak a magam örömére mozgok, olyasmit, amit még élvezek is. Most az élvezetsportot kombináltam a szükségessel, így a heti kettőből lassan heti öt edzés lett. És mindebben a saját ötleteim segítettek, amiket megfogadtam. Talán ez a legjobb az egészben.”

Minden kezdet nehéz, de a megtérülése letagadhatatlan. Amikor észrevesszük újra magunkon, hogy képesek vagyunk küzdeni a céljainkért, felállni a kényelmesből, a megszokottból, kilépni a komfortzónánkból – egy új világra nyitunk ajtót.

 

 

Megvásárolható a kiadóban 30%-os kedvezménnyel, bankkártyás fizetéssel. Érdeklődjön a kiado@joshuakonyvek.hu e-mail-címen vagy a 0620/5522476-os telefonszámon.

 

Megrendelhető: